با توسعه روز به روز اینترنت و اپلیکیشنها و همهگیر شدن آن، فروشگاههای اینترنتی جایگاه خاصی در میان اقشار مردم پیدا کرده اند. امروزه بسیاری از مردم حتی خرید های روزانه خود را آنلاین انجام می دهند. علاوه بر آن این رشد باعث شده است که بسیاری از کسبوکارها تمایل به آنلاین شدن پیدا کنند و علاقمند آن باشند که فروشگاه اینترنتی مربوط به خود را در این بستر ایجاد کنند. اما این بستر برای راه اندازی نیازمند مجموعه برنامه هایی علاوه بر سایت دارند تا بتوان یک فروشگاه اینترنتی تمام عیار راه اندازی کنید. یکی از سیستم هایی که بسیار ضروری است، سیستم مدیریت محتوا است. امروز از سری مقالات تیک4 قصد داریم چند سیستم برتر مدیریت محتوا را به شما معرفی کنیم. باما همراه باشید.
- بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه
- سیستم مدیریت محتوا WooCommerce & WordPress
- سیستم مدیریت محتوا PrestaShop
- امکانات و مزایای PrestaShop
- سیستم مدیریت محتوا OpenCart
- امکانات و مزایای OpenCart
- نقاط ضعف OpenCart
- سیستم مدیریت محتوا Magento
- امکانات و مزایای Magento
- سیستم مدیریت محتوا Shopify
- امکانات و مزایای Shopify
- نقاط ضعف Shopify
بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه
بحث در مورد سیستمهای مدیریت محتوا مسئله کاملا مفصلی است. شما می توانید برای آشنایی بیشتر با این موضوع به مقاله cms مراجعه نمایید، در این مطلب به توضیح کوتاه و مختصری بسنده می کنیم.
به زبان ساده CMS سیستمی است که بتوان با آن محتوا سایتهای مختلف را به طور ساده و سریع کنترل و مدیریت کرد. CMS یک سیستم نرمافزاری درون سایت است که مدیران سایت با استفاده از ابزارهای مختلف که در اختیار دارد سایت را کنترل میکند. برای راهاندازی وبسایت با استفاده از یک CMS نیازی به داشتن دانش چندانی به برنامه نویسی ندارید. حال در ادامه مطلب بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه اینترنتی به معرفی چند سیستم برتر این حوزه می پردازیم:
سیستم مدیریت محتوا WooCommerce & WordPress
وردپرس به عنوان برترین و بی شک بی رقیب ترین سیستمهای مدیریت محتوا شناخته میشود و همین دلیل باعث شده است که به عنوان محبوبترین پلتفرم برای طراحی و مدیریت وب کاربرد شناخته شود. اما این سیستم مدیریت محتوا به تنهایی قادر به تاسیس فروشگاه اینترنتی نیست. اما با نصب افزونه قدرتمند ووکامرس در کنار وردپرس میتوانید یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی کنید.
سیستم مدیریت محتوا PrestaShop
پرستاشاپ یک نوع دیگر از سیستم های مدیریت محتوا است که کاربرد اصلی و اختصاصی در ساخت فروشگاههای اینترنتی است. این سیستم همچون وردپرس بر پایه زبان برنامهنویسی PHP و پایگاه داده MySQL نوشته شده و پرستاشاپ از بهترینهای CMS برای ساخت فروشگاه اینترنتی شناخته میشود. اما در نظر داشته باشید پرستاشاپ فقط به صورت اختصاصی برای طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی نوشته شده است و به کمک آن نمیتوان هر نوع وبسایت را طراحی کرد.
امکانات و مزایای PrestaShop
- امکانات فارسی کردن و و راستچین شدن
- رابط کاربری ساده
- امنیت بالا
- وجود قالب های متنوع
- انعطافپذیری آن در سفارشی سازی
سیستم مدیریت محتوا OpenCart
OpenCart یک CMS است که همچون پرستاشاپ به صورت اختصاصی برای ساخت فروشگاه اینترنتی نوشته شده است. مهم ترین و اصلی مشخصه آن سادگی و کاربری آسان OpenCart محسوب میشود. به دلیل همین ویژگی این سیستم در بین افرادی که اطلاعات فنی زیادی ندارند، بسیار محبوب است. این سیستم مدیریت محتوا به دلیل ساختار ساده معمولا برای کسبوکارهای کوچک پیشنهاد می شود.
امکانات و مزایای OpenCart
- فارسیسازی و راستچین کردن
- پشتیبانی ساده و آسان
- ماژولهای اختصاصی برای سئو
نقاط ضعف OpenCart
- سادگی بیش از حد
- کم بودن تنوع ماژول ها و پلاگینها
- تداخل عملکرد پلاگینها
سیستم مدیریت محتوا Magento
سیستم مدیریت محتوا Magento یک سیستم مدیریت محتوا کاملا قدرتمند برای طراحی و ساخت فروشگاههای اینترنتی است. این سیستم همانند دو سیستم قبلی به طور اختصاصی برای ساخت فروشگاه اینترنتی نوشته شده اسیت و در دو نسخه رایگان Community و نسخه لایسنس دار Enterprise عرضه میشود. Magento به دلیل عملکرد بالا در میان کسبوکارهای بزرگ و کوچک بسیار محبوب است و به وسیله آن می شود یک فروشگاهها اینترنتی قدرتمند را ایجاد نمود.
امکانات و مزایای Magento
- قابلیت انطباق با الگوریتمهای سئو
- سرعت عملکرد و پردازش بالا
- پشتیبانی از زبانهای متفاوت
- وجود پلاگینهای متنوع و ریسپانسیو بودن
سیستم مدیریت محتوا Shopify
شاپیفای یکی دیگر از سیستمهای مدیریت محتوا قدرتمند برای طراحی و احداث فروشگاههای اینترنتی و سایر وبسایتها است. به وسیله این CMS میتوان یک فروشگاه اینترنتی قدرتمند با ویژگیهای خاص احداث نمود. همچنین میتوان به منظور توسعه بیشتر، این سیستم مدیریت محتوا را با وردپرس ادغام نمود.
امکانات و مزایای Shopify
- پشتیبانی قدرتمند
- ریسپانسیو بودن
- سازگاری با وردپرس و امنیت بالا
نقاط ضعف Shopify
- قیمت نسبتا بالای قالبها
- انعطافپذیری کم
- قابلیت پایین برای سفارشیسازی
امیدواریم از مقاله بهترین سیستم های مدیریت محتوا برای فروشگاه اینترنتی بهره کافی را برده باشید. از قسمت دیدگاه ها باما در ارتباط باشید.