- بهینه سازی سایت
- زمان 3 دقیقه
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که بخواهید یک آدرس را از صفحه وبسایت خود تغییر دهید و یا بخواهید دامنه وبسایت خود را تغییر دهید. اگر قصد انجام چنین کاری را دارید، جایی برای نگرانی وجود ندارد زیرا در سئو و بهینه سازی سایت مفهومی به نام ریدایرکت وجود دارد که می توانید بدون نگرانی از ریزش نتایج جستجو آدرس صفحه یا وبسایت خود را تغییر دهید. امروز از سری مقالات تیک4 قصد داریم شما را با مفهوم ریدایرکت در وب آشنا کنید و انواع ریدایرکت در وب را به شما معرفی کنیم. باما همراه باشید.
ریدایرکت چیست
ریدایرکت (Redirect) روشی برای انتقال کاربران از یک آدرس به آدرس جدید است. که به کمک ریدایرکت، کاربران و موتورهای جستجو به صورت خودکار به آدرس جدید صفحه یا وبسایت شما منتقل میشوند. همچنین با کمک این روش می توانید زمانی که گواهی SSL تهیه میکنید آدرس سایت خود را از http به https تغییر دهید.
سه کاربر مهم ریدایرکت
- تغییر دامنه
- تغییر آدرس صفحات
- رفع محتوا تکراری
انواع ریدایرکت در وب
ریدایرکت انواع مختلفی دارد که هر نوع آن یک هدف خاصی را دنبال می کند که در ادامه مقاله مفهوم ریدایرکت در وب میخواهیم انواع ریدایرکت در وب را به صورت کامل معرفی کنیم.
- ریدایرکت 301
ریدایرکت 301 یکی از پرکاربردترین Redirect های حوزه وب است. که هدف از این روش انتقال دائم صفحات وبسایت است. گوگل برای هر صفحه از سایت امتیازی در نظر میگیرد.دکه اگر صفحه را بدون ریدایرکت کردن، آدرس تغییر کند امتیاز گوگل برای آن صفحه از بین میرود. اگر بخواهیم توضیح جامع تری ارائه دهیم ریدایرکت 301 نیز در حقیقت یک نوع Status Code است که به موتور جستجو یا مرورگر این پیغام را میدهد که صفحهای به دنبال آن هستید از اینجا منتقل شده است و در آدرس جدید به دنبال آن صفحه بگردید. همچنین این عملیات با افزونه سئو هم امکان پذیر است و با آن افزونه می توانید عملیات ریدایرکت را انجام دهید.
- ریدایرکت 302
ریدایرکت 302 به صورت موقت صفحه سایت شما را به صفحه دیگری منتقل می کند. این روش برای وقتی کاربرد دارد که شما میخواهید به ناچار یکی از صفحات سایت خود را از دسترس خارج کنید ولی محتوا و بازدید آن صفحه بسیار از نظر نتایج جستجو ارزشمند است. پس برای جلوگیری از ریزش نتایج و سئو باید از روش ریدایرکت 302 استفاده کنید. که کاربران با مراجعه به آن صفحه با خطای 404 مواجع نشوند و به صفحهی تعریف شده سایت شما منتقل شوند.
- ریدایرکت 307
این نوع ریدایرکت نحوه فعالیتی مانند ریدایرکت 302 دارد. تنها تفاوت میان این دو این است که ریدایرکت 302 در هر دو نسخه HTTP (یعنی نسخه 1.1 و 1.0) به خوبی عمل میکند اما ریدایرکت 307 تنها در نسخه 1.1 با کد وضعیت Moved Temporarily به درخواست مرورگر پاسخ میدهد. انواع دیگری از ریدایرکت مانند 303، 305 و 308 هم نیز وجود دارند. که زیاد کارایی خاصی ندارند و استفاده از آنها چندان مرسوم نیست.
امیدواریم از مقاله مفهوم ریدایرکت در وب و انواع ریدایرکت در وب بهره کافی را برده باشید. از قسمت دیدگاه ها با ما در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بیان کنید