فضای ابری چیست و چگونه با اینترنت اشیاء ارتباط برقرار می کند؟
نرم افزار پارکینگ هوشمند متصل به اینترنت اشیاء با استفاده از راه های ساده
اینترنت اشیاء را از کجا شروع کنیم؟
منافع و ویژگی ها اینترنت اشیاء یا IOT
چرا به اینترنت اشیاء (IOT) نیاز داریم؟
معرفی و شناخت IOT یا اینترنت اشیاء
اینترنت اشیاء (IOT)
اینترنت اشیاء یا IOT آینده تکنولوژی ما انسان هاست، چه از آن خوشتان بیاید یا نه، چه منتظرش باشید یا نه، آن را بفهمید یا نه، در هر صورت در آینده ای بسیار نزدیک وارد زندگی انسان ها خواهد شد و تغییر و تحولات بسیاری را ایجاد خواهد کرد.
آینده ای که اینترنت اشیاء می سازد، باعث بهینه و راحت تر شدن زندگی انسان ها خواهد شد و از طرفی هزینه و زمان مصرفی را به مقدار بسیار زیادی کاهش خواهد داد، کارخانه ای را تصور کنید که بصورت کاملاٌ خود کار محصولی را تولید می کند و پس از کنترل کیفیت محصول، بدون دخالت اشخاص آن ها را مراکز خرید می فرستد. می بینید که در چنین کارخانه ای، کیفیت محصولات به مراتب بالاتر خواهد رفت چراکه ماشین ها بر خلاف انسان دقت عمل بسیار بالاتری دارند و در نتیجه درصد خطای بسیار پایین تری دارد.
این عمل که همه دستگاه ها بتوانند بدون دخالت انسان باهم تعامل داشته باشند، فقط با پلتفرم اینترنت اشیاء امکان پذیر است چراکه کنترل و هم پارچه سازی سنسور ها و دیوایس های موجود در این سیستم تنها با کمک هسته قدرتمند IOT امکان پذیر است.
برای اینکه درک بهتری از اینترنت اشیاء پیدا کنید به تعریف زیر دقت کنید:
IOT یا اینترنت اشیاء شبکه ای گسترده و عظیم از سنسور ها و دیوایس های پیشرفته و به هم متصل است که وظیفه اصلی این دیوایس ها جمع آوری، استفاده و به اشتراک گذاری اطلاعات خود و پیرامون اطراف آنهاست که فناوری ها و تکنولوژی های نسل جدید را به ارمغان می آورند.
می بینید که اینترنت اشیاء یا IOT درواقع یک سکو است که در یک سیستم بزرگتر و یا یک کارخانه به همه زیرمجموعه ها کمک می کند تا بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و ضعف های هم را جبران کنند.