- زمان 5 دقیقه
برندسازی در اینستاگرام یکی از ملزومات یک صفحه کاری اینستاگرام میباشد. برخلاف تصورات عموم برندسازی فقط مختص مواردی همچون لوگو، شعار، محصول نمیباشد و یک کسب کار چه در اینستاگرام و چه در بازارها و پلتفرم های دیگر نیازمند اصولی میباشد. که برای موفقیت یک برند نقش اساسی را ایفا میکنند. امروز از سری مقالات استارت آپ تیک4 قصد داریم شما را بیشتر با مفهوم برندسازی اینستاگرام و راه و روش های آن آشنا کنیم.
برندسازی در اینستاگرام:
با ورود کسب و کارها به عرصه شبکه های اجتماعی، برندسازی یک امر اساسی در این پلتفرم ها شده است و یک کسب کار یا یک صفحه اجتماعی کاری باید در ابتدا فعالیت خود از همان ابتدا راه ها و اهدافی را برای برندسازی محصول یا کسب کار خود معین کند تا بتواند آن چیزی را که در این شبکه ها به عموم ارائه می شود را عرضه کند.
اینستاگرام به دلیل اینکه در کل جهان به صورت جدی همگیر شده مکانی مناسبی برای کسب و کارها می باشد که بتوانند محصول یا محصولات خود را به عموم عرضه کنند. برای برندسازی کسب کار خود در اینستاگرام راه های مختلفی وجود دارد که در ادامه مطلب قصد داریم این روش ها را برای شما بازگو کنیم.
برندسازی چیست:
برندسازی واژه شناخته شده ایی در میان کسب و کارها می باشد. برندسازی به مجموعه فعالیتهایی گفته میشود که با طی نمودن فرایندهای از پیش تعیین شده و تبلیغاتی، محصول یا کسب کار خود را در میان عموم و مشتریان معرفی و تثبت می کنید.
روش های برندسازی در اینستاگرام:
امروزه برندسازی در اینستاگرام بسیار مورد توجه تمامی کسب و کار ها قرار گرفته، علت افزایش محبوبیت برندسازی در این پلتفرم افزایش حضور مردم از تمامی اقشار در صفحات مجازی می باشد. برای برندسازی کسب کار خود در اینستاگرام به روش های زیر باید عمل کنید:
-
بررسی و تعیین اهداف کسب کار خود:
این مسئله از مهم ترین استراتژی های برندسازی در اینستاگرام است. اینکه هدف از برندسازی شما در پیج خود چیست، به طی نمودن بهتر مسیر برندسازی کمک خواهد کرد. به طور مثال اگر شما یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید، قطعا هدف اول شما در اینستا باید این باشد که محصولات شما بیشتر از پیش به نمایش عموم گذاشته شود، پس شما نیازمند این هستید که عکس هایی با کیفیت و با خلاقیت منحصر به فرد خود در پیچ اینستاگرام خود قرار دهید. پس تمرکز شما ابتدا قبل هر چیزی باید روی هدف کسب و کار خود باشد و برای محصول یا محصولات خود هدف های کارساز تعریف نمایید.
-
بیو اینستاگرام باید کارت شناسایی کسب و کار شما باشد:
بیو هر صفحه ایی در اینستاگرام، مثل یک کارت شناسایی عمل می کند. پس اول از همه باید یک راه ارتباطی برای برقراری ارتباط بین خود و مخاطب ایجاد کنید که این موضوع می تواند آدرس سایت شما، آدرس تلگرام و یا شماره تماس شما باشد. سپس باید شما توضیحی شفاف و تا حد مکان کوتاه ولی کارساز در مورد فعالیت خود در بیو بارگذاری کنید. اما توجه داشته باشید باید از ارائه شعارهای مبهم و توضیحات که در تبلیغات خود استفاده می کنید به شدت پرهیز کنید، زیرا این کار باعث گمراهی مخاطب شما خواهد شد.
-
انتخاب سبک برای صفحه پست های خود:
انتخاب سبک طراجی برای هر نوع برندسازی حیاتی می باشد. برای انتخاب سبک طراحی لازم است شما برنامه محتوایی منظمی داشته باشید و طبق آن برنامه چند قالب مشابه هم طراحی کنید تا از نظر ساختار منظم و متنوع باشد.
-
کیفیت محتوا:
کیفیت محتوا برای هر پیچی، چه کاری و چه شخصی مهم است. شما باید محتوایی برای صفحه کسب و کار خود آماده کنید که کپی شده و تکراری از کسب و کار دیگر نباشد. زیرا این نوع محتوا در کسب و کار دیگری به کار رفته است و دیگر برای مخاطب شما شاید جذابیتی نداشته باشد. این موضوع به هنر و خلاقیت شما بستگی دارد و در کنار نیاز مخاطب خود می توانید محتواهایی به شدت جذاب و منحصز به فرد آماده کنید و این کار به شدت به برندسازی کسب و کار شما در اینستاگرام کمک خواهد کرد.
-
هشتگ گذاری:
هشتگ بهترین روش برای برندسازی می باشد، زیرا با استفاده هشتگ مناسب شما می توانید مخاطب های هدف خود را از طریق هشتگ به سوی صفحه خود هدایت کنید. بهترین تعداد برای هشتگ گذاری بین 5 تا 8 هشتگ می باشد. دقت داشته باشید که حتما هشتگ هایی برای پیج خود بگذارید که حتما با بازار هدف شما مرتبط باشد.
-
برنامه محتوایی دقیق و تداوم فعالیت:
برنامه دقیق محتوایی و تداوم فعالیت شما در پیچ کاری خود، باعث می شود که کاربر حس بروز بودن به آن دست دهد و همیشه با پست هایی که کیفیت محتوایی بالایی دارد می توانید مخاطب خود را مجاب به تماشا پست ها و محصولات خود کنید. فعالیت دقیق و مداوم یک کسب و کار در اینستاگرام یکی از ملزومات برندسازی می باشد. شما می توانید با یک تقویم محتوایی و انتخاب زمان پست گذاری مناسب کسب و کار خود را در ذهن مخاطب خود تثبیت کنید.
-
ارتباط با مخاطب:
نحوه تعامل و ارتباط با مخاطبین مهمترین بخش هر کسب و کاری است. اگر شما فقط هدف خود را روی پست گذاشتن بگذارید و سوالات مخاطبین خود را بی جواب بگذارید بی شک تمامی موارد بالا هم اگر رعایت کرده باشید، همه راه های طی کرده شما بی فایده است. پس به طور مداوم با مخاطبین خود در ارتباط باشید و با آن ها تعامل داشته باشید.
-
تحلیل پست ها و پیچ:
هر فعالیتی در هر حوزه ای نیازمند ارزیابی، تحلیل و تصمیم گیری است. با توجه به قابلیت هایی که اینستاگرام درباره تحلیل و بررسی آمار پیچ ها در اختیار کاربران خود قرار می دهد شما می توانید با اعداد و ارقامی که اینستا در اختیار شما از پیچتان می گذارد، فعالیت های خود را بسنجید و روش هایی که بر روی پیچ شما جواب داده است را ادامه بدهید.
امیدواریم از مقاله برندسازی در اینستاگرام و روش های برندسازی در اینستاگرام بهره کافی را برده باشید. شما می توانید از طریق بخش نظرات باما در ارتباط باشید.
دیدگاه خود را بیان کنید