- سئو
- زمان 5 دقیقه
بیایید با مشکلات روبرو شویم، امروزه استارتاپ ها مانند گذشته نیستند و می توانند همه جا را تغییر دهند. شور و شوق ایجاد شده توسط کارآفرینان با انگیزه، قطعا نیرویی است که نباید آن را نادیده گرفت. این افراد هیچ فرصتی را از دست نمیدهند تا استارت آپ خود را اثبات کنند. بسیاری از این کسبوکارهای نوپا میتوانند حضوری پررنگ در عرصه جهانی داشته باشند، اما برخی متاسفانه به فراموشی سپرده میشوند .
ماندگاری یا بقاء روایتی است که فقط برای انسانها مهم نیست. در حقیقت، برای استارت آپ ها نیز کاملا صادق است. بارها و بارها دیده ایم که راه پیش روی استارت آپ ها یکنواخت نیست. برای آنها همیشه مهم است که ایده کسبوکار خود را به روشی اجرا کنند که ارزش و شایستگی موجود را به همراه داشته باشد.
این مسئله ما را نیز با یک سؤال مهم مواجه می کند: چرا استارت آپ ها در وهله اول شکست می خورند؟ بخشی از این امر گزارش های پرخطر در ارتباط با استارت آپ ها است که در آن عدم موفقیت و استراتژی استارت آپ ها به عنوان محرک عمل میکند. به هر حال، ما در این مقاله به 5 مشکل رایج استارت آپ ها و راه حل آن ها پرداخته ایم.
1- کمبود منابع مالی
منابع مالی و جریان نقدی برای شروع به کار و بقا ضروری هستند. یکی از مهمترین چالش هایی که امروزه مشاغل کوچک با آن روبرو هستند مربوط به امور مالی است. با افزایش درآمد، مخارج نیز افزایش می یابد و مهمتر از همه اینها، شرکت های نوپا به سرمایه گذارانی که از آنها حمایت مالی قوی کنند، نیازمند هستند. در چنین شرایطی، شرکت های نوپا اولین کسانی هستند که مدیریت صحیح امور مالی خود را از دست میدهند و در نهایت تسلیم فشارهای مالی میشوند. در حالی که کارآفرینان باید اطمینان حاصل کنند که از بودجه کافی برای گردش حساب خود برخوردار هستند، درضمن آنها نیز باید حقوق کارمندان، پیمانکاران، اجاره مسکن و سایر پرداختی های خود را پرداخت کنند.
راه حل
به عنوان یک قانون اساسی، شرکت های نوپا همیشه باید راه هایی برای به حداقل رساندن هزینه های خود داشته باشند. فاکتور سازی یکی از روش های سرعت بخشیدن به فرآیندهای دریافتی حساب در استارت آپ ها است. در عصر دیجیتال که پرداخت فاکتور از طریق تلفن های همراه انجام میشود، هیچ درخواستی مبنی بر پرداخت سریع مشتری وجود ندارد. همچنین تامین اعتبار که هر شرکتی به آن احتیاج دارد زیرا آنها به راحتی می توانند دریافت کنند که چه مقدار پول نقد برای زنده ماندن نیاز دارند. سرانجام، استفاده از نرم افزار حسابداری برای نگه داشتن پول در داخل و خارج از مشاغل نیز ایده خوبی است.
2- برنامه ریزی تجاری ضعیف
برنامه ریزی صحیح کلید اصلی راه اندازی مجدد کارها است. از منظر فناوری، نوشتن یک برنامه تجاری رسمی براساس نیازهای مبهم برخی نهادها خودکشی است. به دلیل برنامه ریزی ضعیف، بسیاری از مشاغل در همان سال اول شکست میخورند، زیرا به طور موثر برنامه ریزی ضعیف عامل ایجاد چالش ها و مشکلات هستند. حتی اگر استارت آپ ها ایده های ابتکاری داشته باشند، اما برنامه های تجاری آنها فاقد چشم انداز باشد، آنها محکوم به شکست هستند و یا مجبور هستند به طور مداوم آنها را ابداع و تغییر دهند.
راه حل
پیش از راهاندازی کسبوکار، برای شرکتهای نوپا مهم است که یک تحقیق کامل از قیمت های رقیب انجام دهند. این رویکرد بستر اصلی برای یک تجارت موفق است که باید به صورت جامع مورد بررسی قرار گیرد تا بینش این محصول با مخاطبان هدف مشخص شده مطابقت داشته باشد. نوشتن یک برنامه تجاری موثر به نوآوری کمک میکند تا تجارت خود را تعریف کنند، بازار ارائه دهنده خدمات، نحوه انجام عملیات و پولی را که ایجاد میکند و هزینه میکند.
3- فقدان استراتژی مناسب بازاریابی
همیشه یک چالش برای شرکتهای نوپا وجود دارد که بهترین راه برای بازاریابی محصولات یا خدمات خود را پیدا کنند. این واقعیت که کسب و کارهای کوچک باید با بازاریابی هدفمند، کارآمد و نتیجه گرا، بازده سرمایه گذاری خود را به حداکثر برسانند، همچنین باعث میشود که آنها از نظر اعتماد به مشتریان آسیب پذیر باشند. بدون قراردادن یک استراتژی جامع بازاریابی، سود شرکت ها با افت شدید روبرو میشود.
راه حل
امروزه فناوری دیجیتال طیف گسترده ای از راه های بازاریابی را به صورت تبلیغات الکترونیکی، چاپی، آنلاین، موبایل و ویدیویی باز کرده است. شرکت های نوپا بیش از هر زمان دیگری باید در ایجاد برنامه های نوآورانه بازاریابی، قرار دادن تبلیغات و اطلاع رسانی به مردم از ارزش محصولات یا خدمات خود آگاه باشند. به بیان ساده تر، یک استراتژی بازاریابی خوب، دارای اهداف بصری، رسالت و اهداف تجاری است. این اهداف باید بتوانند موقعیت و نقش محصولات یا خدمات یک استارت آپ را در بازار توضیح دهد. استراتژی مناسب بازاریابی باید کارآیی داشته باشد که با آن به مشتریان نزدیک میشویم و وفاداری خود را نسبت به محصول یا خدمات اثبات میکنیم. شرکت بزرگ فناوری اپل به دلیل استراتژی منحصر به فرد بازاریابی که محصولات خود را کاربر پسند و بسیار بصری می کند موفق است. استیو جابز این تصور را داشت که مردم از محصولات اپل استفاده نکنند، و یا حتی آنها را تجربه نخواهند کرد.
4- عدم وجود یک تیم اختصاصی
به دلیل عدم وجود یک تیم مناسب، هر شغلی آسیب پذیر خواهد برد. عدم تعهد، ناامیدی در سازمان را تشدید میکند و به سرعت به یک درگیری تبدیل میشود. اگر اعضای تیم به دلیل ترس از مسئولیت پذیری یا مقصر بودن برای عدم موفقیت، مسئولیت تعهدات خود را آغاز کنند، مشاغل هرگز به اهداف خود نمیرسند.
راه حل
یک تیم اختصاصی با مجموعه مهارت های متنوع برای رشد و موفقیت در استارت آپ ها بسیار مهم است. باید بین اعضای یک تیم همکاری، هماهنگی و ارتباط مناسب برقرار شود. هر تیمی توسط افرادی تشکیل میشود که توانایی های مختلفی دارند. این ترتیب به اعضا کمک میکند تا از یکدیگر بیاموزند و برای دستیابی به موفقیت تلاش میکنند. تنوع و فداکاری یک تیم باعث موفقیت میشود.
5- رقابت شدید
رقابت مهمترین چالشی است که شرکتهای نوپا میتوانند با آن مواجه شوند. در واقع، شرکتهای نوپا مجبورند فشار چالشهای دو سویه را تحمل کنند: یک فشار شرکتهای انحصاری که بر بازار تسلط داشته و کار برای تازه واردان دشوار میکند. دوم اینکه، شرکتهای نوپا بیشماری وجود دارند که به طور منظم در بازار راهاندازی میشوند که ایدههای خلاقانه ای دارند، بنابراین به احتمال زیاد این استارت آپ ها در سایه دیگر شرکتهای نوپا دیده نمیشوند.
راه حل
نکته خوب رقابت این است که مشاغل را وادار میکند تا بهترین ها را کسب کنند. در حقیقت، یک فرصت کامل برای کارآفرینان وجود دارد، زیرا هزینه های تعویض برای بیشتر مشتریان کم است و بسیاری از آنها مایل هستند محصولات یا خدمات جدید و نسبتاً آزمایش نشده را امتحان کنند. برای غلبه بر رقابت، شرکت های نوپا باید تحقیق و تحلیل کنند. باید منحصر به فرد و متفاوت باشد و باید بتواند برنامه تجاری و بازاریابی خود را ایجاد، پیاده سازی و پیگیری کند.
چالش ها و مشکلات تا آنجا که مربوط به موفقیت یک استارتاپ باشد مهم است. آنها بدون توجه به شرایط باید مقاوم باشند و به سمت حفظ ارزش های خود متمرکز شوند.
دیدگاه خود را بیان کنید